Home 2018 Maj

Monthly Archives: Maj 2018

Konferenca për media e kryetarit të FRPD-së Sali Salihi(video)

https://www.facebook.com/Partiademokratike.org/videos/1815368735195605/?hc_ref=ARSFkRLwCktZoV23UsQJs2QNzQb6JRGMXyAMpwQZUHlllGQpH5jRIIDvm1sURB-weL8

Digjet një shtëpi në Bujanoc(foto&video)

Një shtëpi mbrapa xhamisë së qytetit në Bujanoc është djegur. Sipas informacioneve nuk ka të lënduar, banorët kan arritur të largohen nga shtëpia me kohë. Ekipet...

Piktori Xhevdet Dulaj me punimin artistik për 550 vjetorin e vdekjes së Skënderbeut

Piktori dhe artisti Xhevdet Dula  me rastin e  550 vjetorit të vdekjes së Skënderbeut  dhe  50 vjetorit  të  shkollës së mesme ”Sezai Surroi” Bujanoc ka pikturuar...

OSBE dhe KKSH me ligjëratë mbështetëse për kursin e gjuhës serbe në fakultetit...

 Kordinatori i zyrës së OSBE-së në Bujanoc Gjakomo Bosisio dhe Kryetari i Këshillit Kombëtar ShqipËtar Shukri Ymeri kanë vizituar sot  studentët shqipëtar të cilët...

Bujanoc: Shërbime falas për matjen e tensionit dhe sheqerit në gjak

 Nxënësit e shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc  drejtimi i mjekësisë në bashkëpunim me Shoqatën " Mjekët e Luginës"  dhe shtëpinë e  shëndet ...

Hoxha Flurim Neziraj rrezikon jetën gjatë kërkimit të policëve në lumë(video)

Hoxha nga Kaçaniku Flurim Neziraj një vullnetar i angazhuar në operacionin në kërkim të dy pjesëtarëve të Policisë së Kosovës, të zhdukur që nga...

Hoxha nga Kaçaniku Florim Neziraj në kërkim të dy policëve(video)

Kryemami i Kaçanikut i cili është edhe zhytës vullnetar, Florim Neziraj që nga fillimi i’u është bashkuar policisë  së Kosovës dhe FSK-së në kërkim...

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi në mes Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe të Boshnjakëve

Këshilli Kombëtar Boshnjak  dhe   Këshilli Kombëtar Shqiptar  kanë nënshkruar në Novi Pazar memorandum bashkëpunimi.   Qëllimi i nënshkrimit të këtij memorandumi është bashkëpunimi në projekte të...