Home 2018 Maj 23

Daily Archives: 23/05/2018

Sot ka përfunduar manifestimi dhe turniri i organizuar nën moton “Ditët e Vebi Rexhepit”...

Sot ka përfunduar manifestimi ditët e Vebi Rexhepit, njëherit dhe turniri i cili ishte organizuar për nderë të vepëres dhe gjakut të dëshmorit Vebi...

Njoftim: Syneti falas për fëmijët e Luginës së Preshevës

Forumi Rinor Islam në Preshevë në bashkëpunim me një organizatë turke ofrojnë falas shërbimet e tyre për kryerje të synetive... Forumi Rinor Islam në Preshevë...

Manifestimi “Ditët e Komandant Lleshit” fillon me orë letrare

Në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc sot është mbajtur orë letrare në shënimin e 17-të vjetorit të rënies së heroit kombëtar, komandantit të UÇPMB-së...