Home 2018 Maj 8

Daily Archives: 08/05/2018

Piktori Xhevdet Dulaj me punimin artistik për 550 vjetorin e vdekjes së Skënderbeut

Piktori dhe artisti Xhevdet Dula  me rastin e  550 vjetorit të vdekjes së Skënderbeut  dhe  50 vjetorit  të  shkollës së mesme ”Sezai Surroi” Bujanoc ka pikturuar...

OSBE dhe KKSH me ligjëratë mbështetëse për kursin e gjuhës serbe në fakultetit...

 Kordinatori i zyrës së OSBE-së në Bujanoc Gjakomo Bosisio dhe Kryetari i Këshillit Kombëtar ShqipËtar Shukri Ymeri kanë vizituar sot  studentët shqipëtar të cilët...