Home 2018 Maj 7

Daily Archives: 07/05/2018

Bujanoc: Shërbime falas për matjen e tensionit dhe sheqerit në gjak

 Nxënësit e shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc  drejtimi i mjekësisë në bashkëpunim me Shoqatën " Mjekët e Luginës"  dhe shtëpinë e  shëndet ...