Home 2018 Maj 1

Daily Archives: 01/05/2018

Hoxha nga Kaçaniku Florim Neziraj në kërkim të dy policëve(video)

Kryemami i Kaçanikut i cili është edhe zhytës vullnetar, Florim Neziraj që nga fillimi i’u është bashkuar policisë  së Kosovës dhe FSK-së në kërkim...

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi në mes Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe të Boshnjakëve

Këshilli Kombëtar Boshnjak  dhe   Këshilli Kombëtar Shqiptar  kanë nënshkruar në Novi Pazar memorandum bashkëpunimi.   Qëllimi i nënshkrimit të këtij memorandumi është bashkëpunimi në projekte të...