Home 2018 Prill 22

Daily Archives: 22/04/2018

Regjisori Valton Jakupi dhuron pajisje shkollore për fëmijët me aftësi ndryshe në Lezhë...

Klodi, Besjana dhe Xhuliano jane femije me aftesi ndryshe ne Shkollen 9 vjecare “Marsha Gjoni” ne Rrile te Lezhes,por qe asnjehere nuk e kane...