Home 2018 Prill 20

Daily Archives: 20/04/2018

Jepet premeira e filmit “Shpresa e Humbur” të regjisorit Valton Jakupi(video&foto)

    Në shtëpinë e kulturës në Bujanoc, në organizim të zyrës  për të rinjë   u dha premiera e filmit dokumentar  të regjisorit dhe aktorit...