Home 2018 Prill 19

Daily Archives: 19/04/2018

Komuna e Bujanocit nënshkruan disa kontrata për projekte të ndryshme

Zv.kryeshefi i administratës komunale Driton Rexhepi, firmosi kontratën për hartimin e projekt dokumentacionit për ndërrimin e sistemit të ndriçimit publik ekzistues me sistem bashkohorë. Me...

Fillojnë punimet për zgjerimin e rrugës Nesalcë – Letovicë

Rruga Nesalcë - Letovicë, rrugë me rëndësi të veçant jo vetëm për Komunën e Bujanocit dhe qytetarët e saj por edhe për qytetarët dhe...

Preshevarja, për 20 vjet shofere e autobusit në Zvicër

Intervistë me znj.Teuta Berisha, shofere e autobusit Stadtbus Winterthur të Zvicrës Winterthur, 19 prill   Ditë për ditë, kemi dëgjuar e po dëgjojmë, suksese të ndryshme të...