Home 2018 Prill 17

Daily Archives: 17/04/2018

Kumtesë nga Këshilli Kombëtar Shqiptar

KUMTESË   Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për këshillat kombëtare të pakicave nacionale është një nga ligjet më të rëndësishme për pakicat dhe në...

Nis turniri mbarëkombëtar “Tërnoci 2018″(video&foto)

Ka fillur sot turniri mbarëkombëtar   "Tërnoci 2018"  kushtuar dhjetë vjetorit të vdekjes së  trenerit  dhe themeluesit të shkollës së futbollit pranë KF”Tërnoci” Rexhep Adili. Turniri...