Home 2018 Prill 13

Daily Archives: 13/04/2018

Nënshkruhet kontrata për asfaltimin e rrugës Breznicë – Muhoc

Gjatë ditës së sotme është nënshkruar kontrata për rregullimin dhe asfaltimin e rrugës Breznicë - Muhoc. Kontrata është nënshkruar në mes kryeshefit të adminsitartës komunale...