Home 2018 Prill 7

Daily Archives: 07/04/2018

Dua e hatmes në xhaminë e mesme në Tërnoc të Bujanocit

Në   xhaminë  e mesme në fshatin Tërnoc sot u mbajt dua hatmeje me nxënësit që kanë vijuar leximin e Kur’anit. 52   nxënës sot kanë përfunduar...

BIPBM ndan 400 fidane të arrave (video&foto)

Në bashkëpunim më organizatën turke IHH dhe fondacionin ALSAR nga Shqipëria, Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë (BIPBM) sot ka ndar fidane të...