Home 2018 Prill 5

Daily Archives: 05/04/2018

Kamberi në Prishtinë: “Kosova të përjashtoi çdo marrëveshje me Serbinë e cila nuk parasheh...

Në konferencën “Skenarët e Finales së Madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”, të organizuar nga Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit dhe Grupi...

Një delegacion nga Komuna e Bujanocit qëndruan në Tetovë(Video)

Dorëzohen ftesta për pjesëmarrje në turneun e futbollit “Tërnoci 2018” Një delegacion nga Komuna e Bujanocit, në përbërje Dritan Rexhepi drejtori i arsimit dhe Enis Salihi Koordinator i Turneut...

Bujanocasit bëhen bashkë në Zvicërr, formojnë “Asociacionin qytetar të Bujanocit”

Kemi kënaqësinë te ju informojë që si rezultat i angazhimit te vazhdueshëm i disa qytetarëve Bujanocas me banim ne Konfederatën Zvicerriane me datë 18...