Home 2018 Prill 3

Daily Archives: 03/04/2018

Kamberi: Aty ku vlerësohet kualiteti, s’ka vend protekcionizmi politik

Ministra e Kulturës dhe Informimit, në Beograd, më tre prill, ka zyrtarizuar nëpërmjet një ceremoniali të organizuar, shpalljen e Komunës së Bujanocit, njërën ndër...

Bujanoc: Më 18 prill premiera e filmit dokumentar “Shpresa e Humbur”(video)

Në shtëpinë e kulturës n ë Bujanoc më 18 prill duke filluar nga ora 18:00 shfaqet premiera e filmit dokumentar "Shpresa e Humbur". Filmi   dokumentar...