Home 2018 Prill

Monthly Archives: Prill 2018

Fejzullahu: Me ligjin e ri, nxënësit për mungesat pa arsye ...

Plotësmi i  i ligjit mbi sistemin e arsimit që është aprovuar në fillimin e vitit shkollorë 2017/18 ka ndikuar pozitivisht në zhvillimin e procesit...

Rrugëtimi i Kf”Shkëndija” deri te titulli i kampionit(video)

Emisioni sportiv "Rrugëtimi i KF Shkëndijës drejtë titullit të kampionit". Me të ftuarit Erhan Selimi - Ndihmës trajner i KF Shkëndija, Shefit Shefiti -...

Gani Veseli deklarohet pas shkarkimit nga posti i drejtuesit të Shtëpisë së Kulturës...

Në seancën e tretë të Kuvendit komunal në Preshevë të mbajtur dje është shkarkuar u.d. drejtori i Shtëpisë së Kulturës “Abdullah Krashnica” Gani Veseli. Ndërkaq...

Driton Salihu emërohet drejtor në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë

Kuvendi Komunal  i Preshevës ka zgjedhur sot Driton Salihun drejtor të shtëpisë së shëndetit në Preshevë për mandatin katër vjeçar. Driton Salihu është zgjedhur sot drejtor...

Mustaf Alishani kryetar i ri i Bashkësisë Lokale të Tërnocit

Kryesia e re e Bashkësisë Lokale  në fshatin Tërnoc gjatë ditë së sotme për kryetar kanë zgjedhur Mustaf Alishanin. Është mbajtur sot seanca konstitutive e...

Bujanoc: “Dituria” shënon ditën ndërkombëtare të librit(foto&video)

Shoqata kulturore"Dituria" në Bujanoc me një aktivitet ka shënuar 23 prillin ditën ndërkombëtare të libirit. Me rastin e ditës ndërkombëtare të librit,  shoqata kulturore"Dituria" në...

Regjisori Valton Jakupi dhuron pajisje shkollore për fëmijët me aftësi ndryshe në Lezhë...

Klodi, Besjana dhe Xhuliano jane femije me aftesi ndryshe ne Shkollen 9 vjecare “Marsha Gjoni” ne Rrile te Lezhes,por qe asnjehere nuk e kane...

Jepet premeira e filmit “Shpresa e Humbur” të regjisorit Valton Jakupi(video&foto)

    Në shtëpinë e kulturës në Bujanoc, në organizim të zyrës  për të rinjë   u dha premiera e filmit dokumentar  të regjisorit dhe aktorit...

Komuna e Bujanocit nënshkruan disa kontrata për projekte të ndryshme

Zv.kryeshefi i administratës komunale Driton Rexhepi, firmosi kontratën për hartimin e projekt dokumentacionit për ndërrimin e sistemit të ndriçimit publik ekzistues me sistem bashkohorë. Me...

Fillojnë punimet për zgjerimin e rrugës Nesalcë – Letovicë

Rruga Nesalcë - Letovicë, rrugë me rëndësi të veçant jo vetëm për Komunën e Bujanocit dhe qytetarët e saj por edhe për qytetarët dhe...