Home 2018 Mars

Monthly Archives: Mars 2018

Tërnocasit të dielën do të votojnë për anëtarët e rinjë të Bashkësisë Lokale

Në fshatin Tërnoc të komunës së Bujanocit gjatë ditës së sotme janë propozuar  anëtarët  e Bashkësisë  lokale të këtij fshati të cilët do të...

Rinia e Bujanocit pozitivisht i përgjigjen aksionit për Artan Fetahun nga Tërnoci

Me sukses  përfundon aksioni i cili u organizua për t'i ndihmuar 28 vjeçarit Artan Fetahu nga Tërrnoci i Bujanocit. Shoqata "The Future" dhe Zyra për...

KKSh i uron të gjithë mësimdhënësit dhe punëtorët e arsimit për kontributin e...

Me rastin e 7 Marsit - Ditës së Mësuesit - kryetari ShukriYmeri në emër të Këshillit Kombëtar Shqiptar, i uron të gjithë mësimdhënësit dhe...

Breznicë-Bujanoc: Ende pa u varrosur i biri vdes edhe babai

Sot, 5 mars 2018, fshati Breznicë përjetoi një ditë shumë të vështirë emocionale! Ndonëse Breznica ka përjetuar shumë momente kritike të rasteve të ndryshme, por...

Bamirësia në veprim, për 18 orë tubohen mjetet për blerjen e banesës për familjen...

Se bamirësia ende gjindet në mesin e shqiptarëve të Luginës së Preshevës këtë e dëshmon edhe iniciativa  për blerjen e një banese për familjen...

Tiranë: Mbahet seminari”Zhvillimi profesional i mësuesve nga Lugina e Preshevës”

Në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë, dje, përfundoi me sukses seminari dy ditorë për ngritje profesionale për mësimdhënësit e shkollave shqipe të Luginës së Preshevës,...