Home 2018 Mars 30

Daily Archives: 30/03/2018

Nxënësit e Luginës në pushimin pranveror deri më 9 prill

Të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Serbi, pushimin pranveror do ta fillojnë më 2  prill ditë e hënë dhe zgjatë deri...

Nxënësit e Luginës në pushimin pranveror deri më 9 prill

Të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Serbi, pushimin pranveror do ta fillojnë më 2  prill ditë e hënë dhe zgjatë deri...

Kamberi ka pritur në takim profesorët e UEJL në Tetovë

Delegacioni me profesor të Universitetit të evropës juglindore, i përbër nga profesorët Jonuz Abdullahu, Memet Memeti dhe Agron Rrustemi, qëndruan për vizitë pune në...

Salihu:Kemi bashkëpunim jashtëzakonisht të mirë me organizatat ndërkombëtare

Zyra për zhvillim ekonomik në Bujanoc ka një bashkëpunim të mirë më organizatat ndërkombëtare siç janë UNDP, HELP-in Gjerman e po ashtu edhe me...

Dorëhiqen nga kandidimi 19 kandidatë për Bashkësi Lokale në Tërnoc

Nga zgjedhjet e nesërme  për Bashkësi Lokale  në  Tërnocc , janë  dorëhequr  19 kandidat për pleqësi të këaj bashkësie lokale. 19 kandidatët për pleqësi të...

Të shtunën më 31 mars mbahen zgjedhjet për BL në Tërnoc

Zgjedhjet për bashkësinë lokale në Tërnoc do të zhvillohen të shtunën më 31 mars. Ky vendim ka ardhur nga  kryetari i Kuvendit Komunal të  të...