Home 2018 Mars 28

Daily Archives: 28/03/2018

SHKMT”Jehona” në Zvicër fton për bashkim e unitet në zgjedhjet për Bashkitë lokale

Lidhur me përçarjet për zgjedhjet zgjedhjet për bashkësi lokale  që ndodhën të dielen në Tërnoc ka ardhur me reagim edhe Shoqata kulturore e mërgimtarëve...

Kamberi: Më brengos fakti që Beogradi zyrtar nuk ka asnjë reagim nga deklaratat fashiste...

Shqiptarët e Preshevës u pritën në Beograd, për të diskutuar mbi të drejtat dhe sigurinë e tyre. Zyrtarët serbë vlerësuan se nuk ka probleme...