Home 2018 Mars 26

Daily Archives: 26/03/2018

2000 libra dhe 15 bursa për studentët e Luginës

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, së bashku me kryetarin e KNSH-së, Shukri Ymeri dhe zv/kryetarën e KNSH-së, Ardita Sinani, morri pjesë në përfundimin e aksionit "Një libër më shumë...