Home 2018 Mars 22

Daily Archives: 22/03/2018

APN në Bujanoc me platformë për monitorim të qeverisjes lokale

Komunikatë e Këshillit të Përgjithshëm të APN-së në Bujanoc Komisionet punuese në shërbim të përgatitjes së Platformës vepruese dhe monitorim i vazhdueshëm i pushtetit aktual Këshilli...

Bejtulla Bejtullahu, heq dorë nga KBI, për shkak angazhimit në OVL në Bujanoc

Bashkësia Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë BIPBM, ka pranuar një kërkesë të prof. Bejtulla Bejtullahut, kryetar i zgjedhur i Organizatës së Veteranëve të...