Home 2018 Mars 21

Daily Archives: 21/03/2018

NË PRESHEVË SHËNOHET 21 MARSI DITA BOTËRORE E POEZISË…

Në Bibliotekën e Qytetit “Mehmet Jusufi” në Preshevë, Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë) në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit, e shënoi...

1500 gram ari të fshehura në kutinë e mjeteve punuese /foto/

Doganierët në bashkëpunim me policinë në dalje të vendkalimit kufitar Gradina kanë gjetur 1500 gram stoli ari me vlerë prej 5 milionë dinarë. Ky ari...

I kishte fshehur 70.000 euro rreth brezit (foto)

Doganierët në vendkalimin kufitar Gradina kanë ndaluar 40.000 euro në dalje të Serbisë pasi ishte kontrolluar vetura e tipit “Mercedes” me targa gjermane me...