Home 2018 Mars 20

Daily Archives: 20/03/2018

E frikshme: Në periferi të Tërnocit hidhet një arkivol i zbrazët

Në periferi të fshatit Tërnoc në drejtim të fshatit Breznicë dhe Maltërnoc është hudhur një arkivol  i zbrazët raporton Lugina Press. Një lexues  ka dërguar...