Home 2018 Mars 19

Daily Archives: 19/03/2018

Bejtullah Bejtullahu zgjidhet kryetar i OVL-së në Bujanoc(Foto)

Organizata e Veteranëve të Luftës (OVL) e dalë nga ish ushtria Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc (UÇPMB), Dega në Bujanoc, ka zgjedhur për...