Home 2018 Mars 15

Daily Archives: 15/03/2018

Rinia e Bujanocit pozitivisht i përgjigjen aksionit për Artan Fetahun nga Tërnoci

Me sukses  përfundon aksioni i cili u organizua për t'i ndihmuar 28 vjeçarit Artan Fetahu nga Tërrnoci i Bujanocit. Shoqata "The Future" dhe Zyra për...