Home 2018 Mars 7

Daily Archives: 07/03/2018

KKSh i uron të gjithë mësimdhënësit dhe punëtorët e arsimit për kontributin e...

Me rastin e 7 Marsit - Ditës së Mësuesit - kryetari ShukriYmeri në emër të Këshillit Kombëtar Shqiptar, i uron të gjithë mësimdhënësit dhe...