Home 2018 Shkurt

Monthly Archives: Shkurt 2018

A duhet të ndërmarrim diçka apo po vazhdojmë të kotemi ?

Nga Arbër Pajaziti Po flitet përreth nesh, e ne po bëhemi të shurdhër. Jemi bërë objekt i debateve televizive, i temave të gazetave, ndoshta edhe i...

Bujanoc: Interesim i madhë për seminarin”Bleta nuk njeh kufi”

Në sallën e sporteve më Bujanoc është organizuar seminari i tretë i bletarëve "Bleta nuk njeh kufi". Dy Shoqatat e bletarëve nga komuna e Bujanocit...

Salihu: Postin e kryetarit të kuvendit do ta mbajë me përgjegjësi, nder e përkushtim

Dr.Adnan Slihu pas marrjes së postit të kryetarit të kuvendit komunal të Bujanocit duke falënderuar   kryesinë  e LPD-së, dhe 25 këshilltarët e Kuvendit Komunal...

Adnan Salihu zgjidhet kryetar i kuvendit komunal të Bujanocit

Pas vdekjes së ish kryetarit Jonuz Musliu, kryetar i ri  i kuvendit komunal të Bujanocit është zgjedhur  dr. Adnan Salihu nga Bujanoci.   Adnan Salihu është i...

Ambasadori i gjermanisë vizitoi Këshillin Kombëtar Shqiptar

Kryetari i Këshillit  Kombëtar Shqiptar, ShukriYmeritakoi në selinë e KKSH-së në Bujanocambasadorine Gjermanisë në Serbi, E. T. AxelDittmann, i përcjellur nga i ngarkuari për...

A-Z CENTER në Bujanoc të dielen me surpriza të reja për buzëqeshjen e fëmijëve...

Të dielën më 25/02/2018 ditë e dielë  A-Z CENTER bënë hapjen  e këndit të lodrave dhe pjesa shtesë  e Restaurantit. Hapja  solmene bëhe të dielën më...

Bujanoc: Organizohet ekskursion për femra me rastin e 8 marsit

    Njoftohen të interesuarat se për nderë të 8 marsit   është organizuar  ekskursion dy ditorë me një  buajtje në  qytetin e Vlorës së Shqipërisë. Në...

Kamberi priti Ambasadorin e Gjermanisë të akredituar në Beograd, E.T. Axel Dittmann

Në vizitën e tij të parë në Komunën e Bujanocit, Ambasadori Dittmann shfaqi interesim të veçantë për situatën politike dhe ekonomike në Luginë të...

SHH „Medvegja“, shpreson, se një ditë, Shqipëria dhe Kosova, do ti ndihmojnë shqiptarët në...

  Fotoreportazh nga Fully i Valisit-Zvicër   SHH „Medvegja“, shpreson, se një ditë, Shqipëria dhe Kosova, do ti ndihmojnë shqiptarët në Medvegjë „Besojmë, se do të vije dita,...

Hip hop artisti nga Tërnoci, Ibrahim Halili lanson këngën më titull “1 minut”(video)

Hip hop artisti i ri Ibrahim Halili nga Tërnoci  Iba    ka publikur projektin e këngës me titullin ” 1minut ” në  bashkëpunim me rep/artistin...