Home 2018

Yearly Archives: 2018

Viti i fundit i mungesës në tavolinën negociuese?

Nga Ragmi Mustafa Lugina e Preshevës nuk qe pjesë e negociatave në Rambuje, në Vjenë dhe në Bruksel, ku bisedohej për çlirimin, për lirinë dhe...

Drejtori i kompanisë mediale”Spektri”, Nexhat Behluli gëzon fëmijët për vitin e ri

Drejtori i kompanisë mediale"Spektri", Nexhat Behluli me bashkëpunëtorët e tij sot i ka gëzuar fëmijët e shkollave të disa fshtrave duke i dhuruar pako...

Kamberi: Diskriminimi i kuadrove të kualifikuara shqiptare i patolerushëm

Me rastin e angazhimit të një Gjykatësi nga Prokupla në Gjykatën për kundërvajtje në Preshevë dhe angazhimin e një kuadri nga Vranja në Gjykatën...

Kuvendi i Bujanocit ka aprovuar Buxhetin e Komunës për vitin 2019.

Kuvendi i Bujanocit me 24 dhjetor, ka aprovuar Buxhetin e Komunës për vitin 2019. Buxheti i planifikuar për vitin që po vjen kapë lartësinë prej...

Kryetari KKSH-së Ragmi Mystafa, takon kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferin

Një delegacion i Këshillit Kombëtar Shqiptar me në krye kryetarin Ragmi Mustafa sot u mirëprit nga kryetari i Parlamentit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, në...

FFM “SHKËNDIJA” YLL I GALA MBRËMJES Ibraimi dhe Bardhi më të mirët e vitit

Federata e futbollit të Maqedonisë mbrëmë në Teatrin Kombëtar maqedonas, në një gala mbrëmje shpalli më të mirët për këtë vit, që vërtet u...

Bujanoc: Mbahet seanca e njëzet e dytë(XXII) e këshillit komunal

Është zhvilluar seanca e njëzet e dytë(XXII) e këshillit komunal të Bujanocit. Fillimisht është  mirtuar procesverbali  i seancës së kaluar. Propozim vendimi i rebalansit  të...

Diskutim publik mbi propozim vendimin e buxhetit të komunës së Bujanocit për vitin 2019

Kryetari i  komunës së Bujaqnocit Shaip Kamberi ka zhvilluar sot  debat publik  me qytetarët  mbi propozim vendimin e buxhetit të komunës së Bujanocit për...

Nis dekorimi i sheshit dhe qarshisë së vjetër në Bujanoc

Komuna e Bujanocit ka fiilluar dekorimin e sheshit të qytetit të Bujanocit për festat e fundvitit. Për dekorimin e sheshit janë  ndarë 400.000 dinarë në...

Mjekët e Luginës pjesëmarrës në Kongresin botëror të mjekëve myslimanë të mbajtur në Turqi

Me ftesë të kryetarit të Kongresit botëror të mjekëve myslimanë, Kasem Sezen, përfaqësuesit e shoqatës “Mjekët e Luginës”, të udhëhequr nga kryetari Beqir Nuhiu,...