Home 2017 Nëntor

Monthly Archives: Nëntor 2017

Lutfi Haziri: „Definitivisht nuk i ndahem kauzës së të drejtave të shqiptarëve në Kosovën...

Intervistë ekskluzive me Nënkryetarin e LDK-së dhe njëherësh kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri Lutfi Haziri: „Definitivisht nuk i ndahem kauzës së të drejtave të shqiptarëve...

Shqiprim Musliu: O ZotI im ndihmoi babai tim në këtë moment shumë të vështirë...

    Shqipërim Musliu djali i Jonuz Musliut  ish kryetar i këshillit politik të  ish UÇPMB-së, njëherit  dhe kryetar i KKSH-së në pragë të operacionit të babait të...