Home 2017 Nëntor 28

Daily Archives: 28/11/2017

Reagon APN: Cili shërbim shtetëror tentoi njollosjen e flamurit shqiptar në APN-në e Bujanocit?...

Alternativa për Ndryshim në Bujanoc, njofton opinionin e gjërë se natën midis 27 dhe 28 nëntorit, pjesëtarë tëshërbimeve serbe kanë tentuar ta njollosin flamurin...