Home 2017 Nëntor 26

Daily Archives: 26/11/2017

Kosova zë vendin e parë për fotografi, në mesin e 31 shteteve konkuruese në...

Konkursi Ndërkombëtar i Fotografisë “PreFoto”, u mbajt mbrëmë në Preshevë, ku në mesin e qytetarëve, kishte dhe fotograf të shumtë të cilët erdhën nga...