Home 2017 Nëntor 24

Daily Archives: 24/11/2017

KF”Tërnoci” udhëton drejtë turneut “Kupa e Pavarësisë 2017” në Vlorë

Klubi Futbollistik "Tërnoci" do të jetë pjesë e aktivitetit mbarëkombëtar ‘Kupa Pavarësia 2017" që zhvillohet   më datë 25 dhe 26 nëntor në Orikum -...