Home 2017 Nëntor 22

Daily Archives: 22/11/2017

RTV “Presheva” reagon ndaj organit të përkohshëm: Tendencë e mbylljes së mediumit?

Reagim i redaksisë së RTV “Presheva” ndaj diskriminimit financiar nga ana e Kryetarit të emëruar të Organit të përkohshëm, Shqiprim Arifi Shqiprim Arifi tenton shuarjen...

Bujanoc: Shënohet “Dita e Alfabetit”

  Në shtëpinë e kulturës në Bujanoc sot është shënuar 109 vjetori i Kongresit të Manastirit-Dita e Alfabetit. Në këtë eveniment kanë marrë pjesë profesorë, arsimtarë,...

Panairi Ndërkombetar i Tiranës 2017, 23 – 26

Për Bizneset dhe Veprimtarit e ndryshme Private nga Lugina e Preshevës. - Me fillim nga dita e nesërme, e enjte 23 Nëntor deri në ditën...