Home 2017 Nëntor 19

Daily Archives: 19/11/2017

Bujanoc: Me Xixëllonjat e Lezhës nesër fillon Java e Nëntorit (agjenda)

Shtëpia e kulturës “Vuk Karagjiq” në Bujanoc në bashkëpunim me pushtetin lokal  dhe Këshillin Kombëtar Shqiptar për nderë të festës së 28 Nëntorit organizon...

Besmira Selimi nga Tërnoci i Bujanocit kthehet me çmim nga garat ...

Besmira Selimi nga Tërnoci i Bujanocit ka arritur çmimin e tretë në garën ndërkombetare Peter Drucker Challenge 2017 me temën “Prosperiteti njerëzor në një...