Home 2017 Nëntor 15

Daily Archives: 15/11/2017

Suzana Jakupi: „Institucionet e shteteve amë, duhet të meren më shumë me mërgatën“

Intervistë ekskluzive me zonjën, Suzana Jakupi, kryetare e Bashkësisë Shqiptare dhe Prefektura- Bregdetare Malore në Rijekë të Kroacisë „Vizita më e rëndësishme e radhës është...