Home 2017 Nëntor 11

Daily Archives: 11/11/2017

Dafina Rexhepi, futbollistja shqiptare nga Presheva që luan në ekipin e meshkujve

12-vjeçarja shpesh nënvlerësohet nga kundërshtarët, por ajo me teknikën e saj i ka mahnitur të gjithë. Ajo mund të luajë vetëm deri U-17 me...

Gjergj Presheva: „Gjithmonë, do ta falënderojmë diasporën shqiptare“

Intervistë me instrumentistin e njohur të klarinetit dhe këngëtarin, Gjergj Presheva „Muzika përveç se është pjesë e shpirtit, ajo është edhe pjesë e të ardhurave,...