Home 2017 Nëntor 3

Daily Archives: 03/11/2017

Bujanoc: Prosperiteti organizon ekskursion për femra

Organizata joqeveritare "Prosperiteti" nga Bujanoci organizon ekskursion dy ditorë me një  buajtje në Pogradec. Ndërkaq do të bëhet dhe shëtitje në: Strugë, Ohër, Shën Naum. Nisja...