Home 2017 Tetor 27

Daily Archives: 27/10/2017

SHKMT JEHONA në Zvicër ngushëllon familjen Turker për humbjen e të birit

TELEGRAM NGUSHËLLIMI Me rastin e vdekjes tragjike të Berat Faruk Turker, nipit të Sabedin Turkerit (Sabahit) SHKMT Jehona ngushëllon familjen, miqtë dhe farefisin. Zoti në...

Turqi: Humb jetën i riu Berat Faruk Turker me prejardhje nga...

Në një aksident me makinë në Turqi  ka humbur jetën Berat Faruk Turker  nipi i Seba Turker    me prejardhje nga Bujanoci por që jetojnë...