Home 2017 Tetor 23

Daily Archives: 23/10/2017

Kush me kë shkon në balotazh dhe kush fitoi garën?

Në bazë të rezultateve preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të publikuara online, mund të dihet tashmë se shumica e komunave të mëdha do...