Home 2017 Tetor 21

Daily Archives: 21/10/2017

Hoxhë Neki Kaloshi nga Tirana lutet për qetësi dhe begati në Luginë(Video)

Gjatë një vizite që ia bëri  Luginës së Preshevës hoxha nga Tirana Neki Kaloshi me rastin e realizmit të projektit të shpërndarjes së   dhurimit...