Home 2017 Tetor 20

Daily Archives: 20/10/2017

BIPBM dhe Fondacioni”Alsar” nga Shqipëria dhuruan materiale shkollore për nxënësit...

Dje, në një aksion të përbashkët midis përfaqësuesve të Bashkësisë Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjës (BIPMB) dhe përfaqësuesve të Fondacionit Alternativa e...