Home 2017 Tetor 15

Daily Archives: 15/10/2017

Maqedoni: Përfundoi procesi zgjedhor, mbyllen të gjitha vendvotimet

Në orën 19 janë mbyllur vendvotimet në të cilat qytetarët mundën të votojnë në zgjedhjet e sotme të gjashta lokale në Republikën e Maqedonisë....

Aksion për ndërtimin e shkollës në fshatin Suharnë të Bujanocit(foto)

Me iniciativën e banorëve të fshatrave Suharnë dhe Novosellë të Malësisë Bujanocit dhe Kompania mediale SPEKTRI sot ka filluar ndërtimin e Shkollës për nevojat...

Maqedonia voton sot për pushtetin e ri lokal

Në Maqedoni sot po zhvillohen zgjedhjet për pushtetin e ri lokal në 80 komuna dhe Shkupin si njësi e veçantë e pushtetit vendor, i cili në...