Home 2017 Tetor 9

Daily Archives: 09/10/2017

KF Tërnoci, fabrikë e lojtarëve, Dominat Ramadani fillon në superligën e Maqedonisë në u...

Dominat Ramadani nga Tërnoci i Bujanocit  tashmë ka filluar të luaj në superligën e Maqedonisë në u 19. Klubi  Futbollistik"Tërnoci"   gjithnjë ka qenë vatër e...

Në Zagreb, i ndahen tre mirënjohje, kryetarit të BSHQZPZ

Kur çmohet puna e veprimtarëve të dëshmuar   Në Zagreb, SHHM dhe SHHLP nga Lugina i ndajnë tre mirënjohje, kryetarit të BSHQZPZ “U jam falënderues për...