Home 2017 Tetor 6

Daily Archives: 06/10/2017

Zyrtare: Themelohet teatri i Preshevës

Iniciativa për themelimin e teatrit të Preshevës ishte një nga pikat e rendit të ditës në mbledhjen e parë të organit të përkohshëm në...

Xhevat Demiri merr përkrahje të fuqishme nga qytetarët, shoqëria civile dhe vet Ramush Haradinaj(foto)

Gjilan - Xhevat Demiri kandidat i AAK-së për këshilltar komunal në Gjilan ka organizuar një takim me qytetar, veprimtar nga Lugina e Preshevës, shoqëria...

Fëmijët parashkollor takim me kryetarin Kamberi

Kryetari i komunës, Shaip Kamberi, në kabinetin e tij, ka pritur fëmijët e Entit parashkollor “Gëzimi Ynë“ me rastin e  javës së fëmijëve, Në shenjë të...