Home 2017 Tetor 5

Daily Archives: 05/10/2017

Lexim Kur’ani nga hafëz Muzafer Ramadani

Muzafer Ramadani nga fshati Corroticë i  komunës së Preshevës përveç se është hafëz i Kuranit është dhe Doktor i Shkencave Islame   në lëminë e...