Home 2017 Tetor 4

Daily Archives: 04/10/2017

Presheva do të bëhet me teatër të qytetit

Regjisorët Preshevarë, z. Kastriot Saqipi dhe znj. Afeida Boriçi Memeti bashk me u.d. drejtorin e shtëpis së kulturës z. Gani Veseli dhe aktorët Valon...

Kryetari Kamberi u takua me zv/shefin e misionit të OSBE-së Serbi, Joseph...

 Në zyret e OSBE-së në Bujanoc, kryetari i komunës, Shaip Kamberi, ka takuar zëvendës-shefin e OSBE-së në Serbi, Joseph Mellot. Kamberi me njeriun e dytë...

Kamberi priti komesionerin e lartë për pakica pranë OSBE-së, Lamberto Zannier

Komesioneri i lartë për pakica pranë OSBE-së, Lamberto Zannier, qëndroi  për vizitë zyrtare në Komunën e Bujanocit. Komesioneri i lartë u njoftua për situatën politike në...