Home 2017 Tetor 1

Daily Archives: 01/10/2017

APN themelon nëndegën e parë në Bujanoc, Arsim Asllani zgjidhet kryetar (foto)

  Në   shtëpinë  e  kulturës në Bujanoc,  është zhvilluar  sot   Kuvendi themelues i Alternativës për Ndryshim, nëndega e Bujanocit.     Me moton "Të rikthejmë shpresën"...

Deputeti Fatmir Hasani kërkon përfshirjen e Luginës së Preshevës në bisedimet e Brukselit

Me rinisjen e bisedimeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, shqiptarët e Luginës së Preshevës po kërkojnë që edhe ata të përfshihen në këtë proces. Deputeti i...

Bujanoc:Mbahet ekspozita e lopëve, Zenel Halili nga Tërnoci fituesi i çmimit të...

Lopa e tipit “Shara” me pronar Zenel Halili nga Tërnoci i komunës së Bujanocit është fituese  e kësaj  ekspozite. Nën organizimin e Stacionit të Veterinarisë...