Home 2017 Gusht 1

Daily Archives: 01/08/2017

Kërcënimet me vdekje, Policia del në vend ngjarje

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti si dhe kryetari i Bashkësisë islame, Naim Tërnava janë kërcënuar me vdekje nëpërmjet grafiteve.  Persona...

BIK: Kërcënimi me vdekje për Naim Tërnavën akt i papranueshëm dhe i dënueshëm

Kërcënimet me vdekje i udhëheqësve të shtetit, BIK dhe Komunës së Prishtinës përmes grafiteve është  akt i papranueshëm dhe i dënueshëm  për shoqëritë normale. Institucionet e...

Kërcënohen me jetë Thaçi, Kurti, Ahmeti e Tërnava (Foto)

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti dhe i pari i bashkësisë islame, Naim Tërnava, janë kërcënuar publikisht, me anë të...