Home 2017 Korrik 30

Daily Archives: 30/07/2017

Kryetari Kamberi luan futboll me mërgimtarët dhe vendasit(foto)

Gjatë ditës së sotme në shenjë mikëpritjeje dhe në kuadër të ditëve të diasporës Klubi Futbollistik "Tërnoci" ka organizuar ndeshje futbollistike që u zhvillua...

Tërnoc: Zhvillohet ndeshje futbollistike në mes KF”Tërnoci” dhe Mërgimtarëve

Në shenjë mikëpritjeje dhe në kuadër të ditëve të diasporës Klubi futbollistik Tërnoci  ka organizuar sot organiuar sot ndeshje futbollistike.  Ndeshja është zhvilluar në mes...

Është mbajtur Turneu i 6 tradicional i biçiklistëve të Komunës së Bujanocit

Është mbajtur Turneu i 6 tradicional i biciklistëve të Komunës së Bujanocit në shenjë të organizimeve për Diasporën. Turneu u organizua nga "Probike Tërnoci" dhe...