Home 2017 Korrik 29

Daily Archives: 29/07/2017

QARG bënë montimin e lodrave për fëmijë në parkun e Bujanocit

Qendra për avancimin e grave dhe të rinjve-QARG, në bashkëpunim me komunën e Bujanocit, gjatë ditës kanë montuar disa nga lodrat për fëmijë në...