Home 2017 Korrik 20

Daily Archives: 20/07/2017

Së shpejti Unioni i Bizneseve të Bujanocit (UBB)

Në bashkëpunim me Kryetarin e komunës së Bujanocit dhe me angazhimin e kabinetit të kryetarit, po bëhet formimi i Unionit të Bizneseve të Bujanocit...

Shtëpia e Kulturës “Abdulla Krashnica” organizon Festivalin e Sh.K.A “Presheva Festival i Shoqërive Kulturore...

Shtëpia e Kulturës “Abdulla Krashnica” organizon Festivalin e Sh.K.A “Presheva Festival i Shoqërive Kulturore Artistike . Me dt 04.08.2017 Ora 17:00 nga oborri i shtëpis së...

Ekspertët e komisionit faktëmbledhës të Këshillit të Evropës, qëndruan në Bujanoc

Ekspertët e komisionit faktëmbledhës të Këshillit të Evropës, qëndruan sot në Bujanoc. Gjatë takimit në mes  kryetarit  të  komunës së  Bujanocit Shaip Kamberi dhe  ekspertëve...