Home 2017 Korrik 17

Daily Archives: 17/07/2017

OVL e UÇPMB-së: Çdo vërtetim që merret jashta OVL-së është jo valid

OVL e UÇPMB-së në Bujanoc ka daluar me një nioftim ku bënë të ditur se çdo vërtetim që merret jashta OVL-së   për të fituar...

Arrestohet grupa e trafikimit me refugjatë, pjesëtarë edhe nga Bujanoci

Ministria e Punëve të Brendshme të Serbisë ka njoftur se pjesëtarët e shërbimit kundër krimit të organizuar pas një hulumtimi shumë mujorë kanë zbuluar...

THIRRJE E HAPUR PËR MËSIMDHËNËSIT E LËNDËS FETARE

Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë (BIPBM) bënë thirje të hapur për të gjithë kanditatët e interesuar për vende pune mësimdhënës të lëndës...